Karavan İç Mekanını Düzenlemek için Pratik Çözümler

Tekerlek üstündeki evinizde yola koyulmak, henüz keşfedilmemiş rotalardan geçmek ve gizli hazinelerle karşılaşmak muhteşem bir özgürlüktür. Bu kadar maceracı bir yaşam stiline sahipken yoldaki düzeni korumak oldukça önemlidir. Aksi halde karavan yaşamı bir anda kontrolden çıkarak sizin için bir mücadeleye dönüşebilir. Bu nedenle akıllı depolama çözümlerine ve çok işlevli araç gereçlere her karavan sahibinin ihtiyacı var. İşte onlardan birkaçı!

  1. Mıknatıslı Şeritler

Karavanda mutfak düzeni sağlamaya en çok yardımcı ekipmanlardan biri mıknatıslı şeritlerdir. Özellikle tezgah üzerindeki boş bir duvara astığınız mıknatıs şeritlerini bıçaklar, baharatlıklar ve daha pek çok şey için kullanabilirsiniz. Yemek yapma deneyimini bir hayli kolaylaştıran bu şeritler, aynı zamanda tezgah üzerindeki dağınıklığı hızlıca toparlamanızı da sağlar. 

Özgürlüğünüze bu kadar yaklaşmışken, bilgilerinizi bırakın ve birkaç dakika içerisinde özelleştirilmiş karavan tekfinizi sunalım.

Fiyat Teklifi Alın
  1. Kanca ve Askılar

Kanca ve askılar her karavan sahibinin temel ihtiyaçları arasındadır. Çünkü boy boy ve çeşit çeşit üretilen bu ürünler karavanın her yerinde kullanıma uygundur. Örneğin; banyo kapısının arkasına yapıştıracağınız bir askıyı havlular için kullanabilir, mutfak tavanına yerleştirdiğiniz bir kancayı tencere ve tavalar için ayırabilirsiniz. Hatta tavandan sarkıtacağınız makrome saksıları bile bu kancalara takabilir, böylece iç mekana daha samimi bir hava katabilirsiniz.

  1. Ayakkabı Askısı

Karavan yolculuklarına kalabalık çıktıysanız ayakkabıların düzensizliği sebebiyle bir süre sonra iç mekanda sağlıksız koşullarla karşılaşabilirsiniz. Sonuçta her yere dağılmış ve içeriye toz toprak getiren ayakkabılar karavanı kullanan herkes için sorun yaratır. Bu tip problemleri önlemek için edineceğiniz bir ayakkabı askısı ise hem yer kaplamaz hem de tüm eşyaların düzene girmesini sağlar. Kapı arkasına veya dışarıya yerleştireceğiniz bir ayakkabı askısı sayesinde iç mekana ekstra hijyen kazandırabilirsiniz.

  1. Çekmece Bölümlendiriciler

Çekmece bölümlendiricileri karavan düzenini sağlama konusunda hayat kurtarıcı olabilir. Çünkü özellikle mutfak tarafındaki çekmeceler sık kullanıma bağlı olarak çabuk dağılma riski taşır. Haliyle bu çekmecelere koyduğunuz bir şeyi bulmakta bir yerden sonra zorlanırsınız. Her biri kendi türünde eşyalara ayrılmış bölümlendiriciler ise tüm çekmecenin en dönemeçli yollarda bile alt üst olmadan kalmasını sağlar.

  1. Katlanır Düzenleyiciler 

İçine kıyafet, kamp ekipmanı, ilaçlar ve daha pek çok şey alan katlanır düzenleyiciler her karavanın olmazsa olmaz yardımcılarındandır. Çünkü farklı boy ve kapasitede üretilen bu düzenleyiciler her tür eşyayı daha organize şekilde tutmanızı sağlar. Böylece aradığınız malzemeleri daha kolay bulabilir ve bunu yaparken etrafı dağıtma riskinden kaçınırsınız. Üstelik içi boşalan düzenleyicileri katlayarak bir yerde tutmak da alandan fazlasıyla kazandırır.

  1. İç İçe Geçmeli Kaplar

Tıpkı katlanır düzenleyiciler gibi iç içe geçen kaplar da karavan organizasyonunun temellerini oluşturur. Her tür dolabın içinde, rafın üzerinde veya yatakların altında kullanıma uygun olan bu kaplarda dilediğiniz bütün eşyaları tutabilirsiniz. Bu şekilde dolap içindeki temizlik malzemelerini, banyodaki kişisel bakım ürünlerini ve diğer gereksinimlerinizi her zaman derli toplu tutabilirsiniz.

  1. Tavan Fileleri

Karavan mekanına verim getiririken tavan asla atlanmaması gereken bir alandır. Çünkü tavana yerleştireceğiniz fileler sayesinde hayatınıza daha fazla kontrol ve düzen getirebilirsiniz. Örneğin; deniz yatağı ve kürek gibi yer kaplayan eşyaları ya da arada sırada kullandığınız büyük ekipmanları, bu bölümde rahat rahat tutabilirsiniz.

Akıllı ve yenilikçi çözümler karavan alanını maksimize ederken konforu bir üst seviyeye çıkarmanıza yardımcı olur. Karavanda kurmak istediğiniz düzene uygun araç gereçler seçme ve mevcut alanı daha verimli hale getirme konusunda uzman önerisine ihtiyacınız varsa, bizimle buradan iletişime geçebilirsiniz. Demonte yetkililerinden alacağınız bir tavsiye sonrası çok daha kişiselleştirilmiş bir düzen edinebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir